Vaš ambijent, naša specijalnost.

Zračne zavjese premium izgleda i performansi, po prihvatljivoj cijeni.

Thermoscreens je jedan od vodećih proizvođača u Europi koji nudi široki asortiman zračnih zavjesa za grijanje, hlađenje i ambijentalno strujanje zraka.

Što je zračna zavjesa?

Zračna zavjesa je uređaj koji ispuhuje mlaz zraka preko cijele širine otvora iznad kojega se postavi, što omogućava smanjenje gubitaka topline kroz ulazna vrata i održavanje ugodne temperature prostorije. Na ovaj način doprinosi značajnim uštedama električne energije. Zračne zavjese su namijenjenje objektima gdje vrata često ili stalno moraju biti otvorena kako se ne bi ometao prolaz ljudi i transport proizvoda: trgovine, robne kuće, industrijski pogoni, javni objekti, benzinske postaje…

Optimizirana rješenja za sve primjene

Thermoscreens zračne zavjese dostupne su u dvije verzije: površinska (vidljiva zračna zavjesa) i stropna (vidljiva je samo rešetka zračne zavjese) ugradnja, a ovisno o seriji mogu biti ugrađene vertikalno i horizontalno u standardnoj ili dizajnerskoj varijanti.

Kompaktne zračne zavjese dizajnirane za prostorije koje imaju ograničeno područje za ugradnju uređaja iznad vrata.

Robusne zračne zavjese koje su namijenjene za prodajne prostore različitih tipova i veličina te komercijalnu primjenu.

Zračne zavjese dizajnirane za prostore koji su stalno otvoreni i zahtijevaju mlaz zraka veće brzine.

Dizajnerske zračne zavjese dostupne u verziji visoko poliranog čelika i modernog izgleda koje se lako uklapaju u arhitektonska obilježja prostora.

Dokazani brend

Izvoz Thermoscreens proizvoda u više od 50 zemalja širom svijeta potvrđuje reputaciju brenda, izuzetan dizajn, uslugu, kvalitetu te pouzdanost zahvaljujući besprijekornom i učinkovitom radu. Ovo se očituje akreditacijom u Sustav upravljanja kvalitetom proizvoda i usluga ISO9001: 2015. Thermoscreens vjeruje u održivost, te se u tu svrhu striktno pridržava normi Sustava upravljanja okolišem po ISO14001: 2015.

Visoke performanse

Osiguravaju učinkovitu temperaturnu barijeru do 4 m visine, kapacitet grijanja do 24 kW i protok zraka do 9 m/s.

Ekološki osviješteni

Svaki Thermoscreens proizvod konstruiran je s posebnom pažnjom imajući na umu energetsku efikasnost, kako bi se krajnjim korisnicima omogućilo da uživaju u uštedi energije i poboljšanim inovacijama tehnologije strujanja zraka.

Kompatibilnost s Mitsubishi Electric vanjskom jedinicom.

Termoscreens zračne zavjese se mogu povezati s Mitsubishi Electric vanjskim jedinicama serije Mr. Slim i VRF CITY MULTI serije.

Ovim se omogućuje da zračna zavjesa radi u kombinaciji s drugim vrstama unutarnjih jedinica, sve na jednom sustavu. Dizalice topline imaju visoku energetsku učinkovitost, nude značajne uštede u usporedbi s direktnim električnim grijanjem i doprinose smanjenju emisije CO2.